Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vörösmarty Mihály Lakótelepi Sportegyesület tevékenysége.

Egyesületünk 1986-ban az akkori Pintér K. lakótelepen alakult. Időközben,  a város más területeiről, később a környező településekröl is jöttek közénk. Induláskor, a családos programok szervezése volt az elsődleges szempont. Ezt mind a mai napig megtartottuk, olyannyira, hogy az alapszabályunkban ez rögzítve is van.

Tevékenységünk fő célja az egészség megőrzésének elősegítése, a szabadidő hasznos eltöltése, ezeken keresztül ismeretek szerzése. Célunk továbbá a természet védelme, a jó közösségi szellem kialakítása, történelmünk és tájaink jobb megismerése.

Létszámunk változó. Eleinte 30-50 család képezte az egyesületet, de az utóbbi 3-4 évben már 100 fölött van. A tagdíjat fizető tagunk 2003-tól 130 fölött volt. A tagok száma 2007-ben 171 természetjáró, 20 kispályás labdarugó, 22 táncos, 5 sakk-kártyázó.

Több szakosztállyal működünk:

1.     Kispályás labdarúgás

2.     Természetjáró

3.     Tánc

4.     Sakk-kártya

Tevékenységeinket több helyszínen folytatjuk. Kispályás labdarúgást az Alba Volán sportcsarnokában, heti egy alkalommal tudjuk biztosítani.

Tánc szakosztályunk a Széphő Rt. Termében tartja heti három alkalommal foglalkozásait. Ezeken az edzés, új formációk betanulása, valamint oktatás folyik.

Sakkozási, kártyázási lehetőséget tudunk biztosítani az egyesület klubhelyiségében. Itt asztaliteniszezésre is mód van. Az egyesületi ügyeletet is itt tartjuk heti egy alkalommal.

A Szedreskerti lakónegyed lakói és tagjaink részére, közösen egy kisméretű konditermet is fenntartunk.

Természetjáróink a Fejér Megyei Önkormányzat tulajdonában levő kulcsosházat üzemeltet Kisgyónbányán. Az éves porgramterv keretein belül túraterv is készül, melynek részletezése körlevelekben kerül ismertetésre. Rendszeresen részt veszünk a túrajelzések festésében, felújításában.

Évente egy alkalommal nyílt sportnapot szervezünk.

Tagjai vagyunk  a Fejér megyei Természetbarát Szövetségnek, a Fejér megyei Szabadidősport Szövetségnek, Székesfehérvári Természetbarát Szövetségnek.

1999. május 2-tól közhasznú szervezetként működünk.

Jelenlegi elnök: Csog Imre 8000 Székesfehérvár Ligetsor 7 fsz. 22. sz alatti lakos / tel: 22/321-788 /

Adószámunk: 19837503-1-07

Csekkszámla számunk: OTP és Ker. Bank Rt. 11736116-20009630